'Nicol opgenomen in ziekenhuis na geweldsincident'

Entertainment
'Nicol opgenomen in ziekenhuis na geweldsincident'

'Nicol opgenomen in ziekenhuis na geweldsincident'

'Nicol opgenomen in ziekenhuis na geweldsincident'

Er zijn al langere tijd twijfels over de relatie tussen Nicol en Peter. Meerdere dingen wijzen erop dat het niet helemaal lekker gaat en ook nu is er weer iets opvallends aan de hand.

Wat is er nu gebeurd?

Twijfels aangewakkerd

De twijfels zijn weer aangewakkerd nadat zij een deal met weekblad Privé hebben afgezegd. Het kan natuurlijk wel eens zo zijn dat je achteraf besluit iets niet te doen, maar dit keer is het opmerkelijk.

Privébeeld
Privébeeld

Wintersport

Het stel zou samen op wintersport gaan in Seefeld. Die zou betaald worden door Privé en daar tegenover stond een exclusief interview van hen. Een paar uur voor vertrek cancelde Nicol de trip. Ze vertelde dat ze opgenomen was in het ziekenhuis wegens een nierbekkenontsteking.

Maar Privé trekt die reden in twijfel. Lees verder op de volgende pagina!

Bron: Parra / Beeld: Privébeeld

Lees hier verder!

Verhaal halen

Het weekblad wilde verhaal halen bij Peter en besloot hem te bellen. Eerst liet hij niks van zich weten en daarna reageerde hij geïrriteerd. Hij vroeg waarom hij zo 'gestalkt' werd. Dan geeft hij aan dat de trip is afgezegd omdat hij te druk is met andere dingen. Als hem wordt gevraagd waarom Nicol in het ziekenhuis ligt, verbreekt hij de verbinding.

Privébeeld
Privébeeld

Affaire

Deze zomer kwam al naar buiten dat Peter Nicol zou hebben mishandeld. Roddelpraat deelde gisteren dat hij haar heeft bezocht met twee Polen, nadat hij achter Nicols affaire kwam. We zijn benieuwd hoe dat gaat aflopen...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties