Monica Geuze 'heel verdrietig' bij het weerzien van haar ex Robbert

Nieuws
Monica Geuze 'heel verdrietig' bij het weerzien van haar ex Robbert

Monica Geuze 'heel verdrietig' bij het weerzien van haar ex Robbert

Monica Geuze 'heel verdrietig' bij het weerzien van haar ex Robbert

In een recente aflevering van haar podcast Geuze&Gorgels, heeft Monica Geuze toegegeven dat ze het moeilijker heeft dan verwacht na het beëindigen van haar relatie met ex-vriend Robbert Kroese. Begin januari liet de voormalige vlogster al weten dat het uit was tussen haar en Robbert, maar nu blijkt dat het emotioneel zwaarder valt dan ze had gedacht.

Dag vol hoogte- en dieptepunten

Monica beschrijft haar dag in de podcast die ze samen met goede vriend Kaj maakt. Ze vertelt over de hoogte- en dieptepunten die ze meemaakte. Eén van de hoogtepunten was het kopen van een prachtige ring voor zichzelf, terwijl ze in de ochtend nog ontzettend verdrietig was.

'Heel moeilijk' na ontmoeting met Robbert

"En ik was vanmorgen erg verdrietig," begint Monica haar verhaal. "Rob, mijn ex, kwam langs om Zara-Lizzy naar school te brengen en ik vond het toch ineens heel moeilijk," legt ze uit. Kaj prijst Robbert voor het feit dat hij nog steeds betrokken is bij het leven van Zara-Lizzy. "Wel heel tof dat hij dat gewoon nog doet en dat hij nog gewoon de tijd voor haar neemt," zegt Kaj. Monica bevestigt dit en vertelt dat Robbert onlangs ook langs kwam toen ze in het buitenland was. "Ja, ze ging koekjes voor hem bakken," zegt Monica enthousiast.

Verdriet door vertrouwd gevoel

Kaj vraagt zich af waar Monica precies zo verdrietig van wordt. "Nou, ik had hem best wel lang niet gezien, en geur kan natuurlijk ook heel veel doen. Ik gaf hem een knuffel en het voelde vertrouwd en Zara-Lizzy was helemaal blij," legt Monica uit. Ondanks dat de relatie beëindigd is, hebben Monica en Robbert geen hekel aan elkaar. "We zijn ook gewoon goed, dus dan vind je het ook leuk om elkaar te zien en ga je een beetje bijkletsen. Ik kan er nu wel echt van balen dat het niet gelukt is tussen ons," zegt Monica met een brok in haar keel.

Een goede verstandhouding met de ex-partner

Het is duidelijk dat Monica en Robbert nog steeds goed met elkaar overweg kunnen en zorgen voor hun dochter Zara-Lizzy. Hoewel het einde van hun relatie moeilijk is, laten ze zien dat het mogelijk is om een goede verstandhouding met een ex-partner te onderhouden.

Monica Geuze blijft ondanks haar verdriet positief en probeert zich te richten op de mooie momenten in haar leven. In de podcast Geuze&Gorgels bespreken Monica en Kaj regelmatig hun ervaringen en emoties, waardoor luisteraars zich verbonden kunnen voelen met de twee vrienden en hun verhalen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties