Married At First Sight deelnemer in verwachting van haar eerste kindje

Nieuws
Married At First Sight deelnemer in verwachting van haar eerste kindje

Married At First Sight deelnemer in verwachting van haar eerste kindje

Married At First Sight deelnemer in verwachting van haar eerste kindje

Groot nieuws uit de wereld van Married At First Sight (MAFS): voormalig deelneemster Milly Scheel, die in 2018 te zien was in het populaire programma, heeft aangekondigd dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Milly deelde het blije nieuws op haar Instagram-pagina met een foto van haarzelf en haar vriend, samen met een echofoto van de baby.

Milly Scheel in verwachting

In het bijschrift van de Instagram-post schreef Milly: "Baby Bos on the way. Ons grootste avontuur begint in oktober 2023." De aankondiging heeft veel enthousiaste reacties gekregen van haar volgers, die haar feliciteerden en veel geluk toewensten.

Milly Scheel nam deel aan MAFS in 2018, maar haar huwelijk in het programma liep helaas op niets uit. Ondanks haar tegenslag in de liefde, liet Milly zich niet ontmoedigen en deed ze vorig jaar mee aan de spin-off van het programma, Married At First Sight: Second Chance. Helaas vond ze ook daar niet haar droompartner, maar het geluk lachte haar uiteindelijk toch toe in haar persoonlijke leven.

Married At First Sight deelnemer in verwachting van haar eerste kindje

Astleigh en Rowan

Hoewel veel huwelijken uit het programma MAFS stranden, zijn er enkele deelnemers bij wie het wel goed gaat. Een voorbeeld hiervan zijn MAFS-deelnemers Astleigh en Rowan. Hun liefde is zo sterk dat Astleigh eerder dit jaar besloot om Rowan op zijn lichaam te laten vereeuwigen met een tatoeage.

MAFS Nederland

MAFS is een populair televisieprogramma waarin singles worden gekoppeld aan een partner door experts, waarna ze direct met elkaar trouwen. Het doel van het experiment is om te onderzoeken of liefde kan groeien uit een gearrangeerd huwelijk. Hoewel de meeste huwelijken uit het programma geen lang leven beschoren zijn, blijft het concept intrigerend en trekt het veel kijkers.

MAFS Milly vriend

Voor Milly Scheel is haar deelname aan MAFS en de spin-off uiteindelijk niet de plek geweest waar ze haar ware liefde heeft gevonden. Maar nu, met de komst van haar eerste kindje, lijkt ze alsnog haar geluk in de liefde te hebben gevonden. Wij wensen Milly en haar partner veel geluk en een voorspoedige zwangerschap toe.

In oktober 2023 zal het gezinnetje van Milly en haar vriend worden uitgebreid met de komst van baby Bos. We kunnen niet wachten om meer te horen over hun spannende avontuur als ouders en wensen hen alle liefde en geluk toe in deze bijzondere periode.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties