Zo gaat het nu met de zoon (14) van Wolter Kroes na ernstig fietsongeluk

Nieuws
Zo gaat het nu met de zoon (14) van Wolter Kroes na ernstig fietsongeluk

Zo gaat het nu met de zoon (14) van Wolter Kroes na ernstig fietsongeluk

Zo gaat het nu met de zoon (14) van Wolter Kroes na ernstig fietsongeluk

Thomas, de zoon van de bekende Nederlandse zanger Wolter Kroes, is recentelijk betrokken geweest bij een ernstig fietsongeluk. De jonge Kroes botste frontaal op een scooter tijdens het rijden op zijn elektrische fiets. Dit resulteerde in een schedelbreuk en een zware hersenschudding. Nieuwsland.nl brengt u een update over hoe het nu met Thomas gaat, met informatie afkomstig van zijn management en uitspraken van Wolter Kroes zelf.

Het ongeval vond vorige week plaats, waarna het management van Wolter Kroes contact opnam met Shownieuws. In eerste instantie liet het management weten dat er dinsdag een gesprek zou plaatsvinden met een neuroloog in het ziekenhuis. Er zou nog steeds bloed bij Thomas' oor zitten, maar er waren wel kleine, positieve stappen gezet op weg naar herstel.

Afgelopen dinsdag heeft de manager van Wolter Kroes het volgende laten weten aan Shownieuws: "Thomas is thuis om verder te herstellen. Hij is erg moe en slaapt veel. Rust en medicatie moeten ervoor zorgen dat de zwellingen verder afnemen." Dit is een bemoedigende ontwikkeling voor de jonge Kroes en zijn familie.

Wolter Kroes zelf heeft ook een update gegeven, een dag na het ongeluk. Hij begon zijn bericht met: "Lieve allemaal, ik heb goed nieuws. Het gaat gelukkig weer een stuk beter met onze zoon Thomas. We hebben wel een ontzettend spannende en angstige nacht gehad met veel emoties en verdriet." Wolter vertelde dat ze na het ongeluk waren gebeld door de politie en dat Thomas met zijn hoofd op het asfalt was terechtgekomen.

Thomas moest aanvankelijk in het ziekenhuis blijven en sliep daar veel. Wolter en zijn vriendin Tessa zijn echter positief over de toekomst. "Hij reageert gelukkig weer overal op en maakt alweer kleine grapjes. Tes en ik willen jullie allemaal bedanken voor de vreselijk lieve reacties en jullie medeleven. Dat doet ons ontzettend goed," aldus Wolter Kroes.

Deze update over de toestand van Thomas, de zoon van Wolter Kroes, toont aan dat hij zich langzaam maar zeker op de weg naar herstel bevindt. Hoewel het herstelproces nog enige tijd in beslag kan nemen, lijkt het erop dat Thomas in goede handen is en zich gesteund voelt door de liefde en steun van zijn familie en vrienden. Nieuwsland.nl wenst Thomas en zijn familie veel sterkte toe tijdens deze moeilijke tijd en hoopt op een spoedig herstel.

Zo gaat het nu met de zoon (14) van Wolter Kroes na ernstig fietsongeluk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties