Zo maak je thuis de frietsaus van de McDonald’s

Lifestyle
Zo maak je thuis de frietsaus van de McDonald’s

Zo maak je thuis de frietsaus van de McDonald’s

Zo maak je thuis de frietsaus van de McDonald’s

Of je nu frietjes of kipnuggets eet bij de McDonald’s, de frietsaus is always a good idea. Het sausje is helaas nergens te verkrijgen, maar je kunt hem gelukkig wel zelf namaken. Net zo makkelijk, toch? Lees snel verder wat je daarvoor moet doen!

Om te beginnen heb je een aantal producten nodig om het heerlijke sausje thuis te maken. Check eerst nog even of je iets ervan in je keukenkastje hebt staan. Is dat niet het geval? Schrijf dan deze producten op je boodschappenlijstje:

  • Ketchup
  • Mosterd
  • Dille
  • Kurkuma
  • Frietsaus

Heb je alle producten in huis? Dan kun je beginnen! Gooi de frietjes maar alvast in de frituurpan, want het sausje is zo klaar. Je hoeft alleen maar de ingrediënten te mengen met elkaar. Et voilà: je hebt de beroemde, gele McDonald’s fritessaus zelf gemaakt!

Fun fact: deze saus is speciaal voor Nederland en België gemaakt. In de Verenigde Staten wordt ‘ie niet eens verkocht. Volgens McDonald’s is deze saus daar niet te verkrijgen, aangezien de smaakpapillen van Amerikanen te snel overprikkeld zouden worden door de zoete ketchup.

Bron: fem-fem.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties