Deze plottwist in MAFS zag niemand aankomen

Nieuws
Deze plottwist in MAFS zag niemand aankomen

Deze plottwist in MAFS zag niemand aankomen

Deze plottwist in MAFS zag niemand aankomen

Maurice zijn avontuur bij Married at first Sight liep anders dan hij had bedacht: zijn partner Arjan trok zich meteen terug na het ja-woord te hebben gegeven. Hij vetrok dus alleen op huwelijksreis naar Porto. Maar niet getreurd, er is een grote plottwist in zijn love story!

Het was al snel duidelijk dat de mannen geen echte match waren. Arjan kreeg paniek en trok zich terug. Hij begreep dan ook niet waarom hij gematched was aan Maurice, want hij zag hem meer als zijn broer. Kijkers vonden het jammer dat Maurice alleen op huwelijksreis vertrok en gunden hem een leuke man.

Verrassing

De makers van het programma hebben hier naar geluisterd. Maurice krijgt namelijk een verrassing van het programma. Hij mag gaan daten met mannen die ook zijn match hadden kunnen zijn geweest. En dat zijn maar liefst drie dates!

Door het dolle

In de laatste aflevering was kort te zien wie deze drie mannen zijn. Maurice is in ieder geval door het dolle heen en dat deelt hij met zijn volgers op Instagram. Hopelijk zit zijn match er deze keer wel tussen!

Bron: Fem Fem / Beeld: MAFS

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties