Wolter Kroes haalt keihard uit naar Ali B

Nieuws
Wolter Kroes haalt keihard uit naar Ali B

Wolter Kroes haalt keihard uit naar Ali B

Wolter Kroes haalt keihard uit naar Ali B

Wolter Kroes laat in het weekblad Weekend weten dat hij door de beschuldigingen tegen Ali B heel anders naar hem is gaan kijken. Hij zegt geen respect meer voor hem te hebben.

In de BOOS-aflevering van Tim Hofman deden verschillende vrouwen hun verhaal over Ali B. Twee vrouwen hebben zelfs aangifte tegen hem gedaan wegens verkrachting.

Walgelijk

Wolter laat weten dat hij het 'walgelijk' vindt. Zo'n anderhalf jaar geleden zat hij nog met Ali B in 'Ali B Op Volle Touren', maar zijn mening over hem is compleet veranderd na het zien van de uitzending. “Ik heb een verschrikkelijk leuke tijd met hem gehad, maar als je je dan zo gedraagt en mits bewezen dit soort acties uithaalt, dan ben je in mijn ogen niets waard. Dan heb je het zelf verkloot en moet je op de blaren zitten.”

Teleurgesteld

Hij is dan ook erg teleurgesteld in hem. “Ik had écht niet verwacht dat hij met kandidaten zou gaan rotzooien. Mocht het bewezen worden, dan is hij dit vak niet meer waard en denk ik niet dat hij nog terugkomt. En dat is dan maar goed ook.”

Geen respect

De kans dat zijn carrière voorgoed voorbij is, is groot volgens Wolter. Zelf heeft hij ook geen respect meer voor hem. “Ik had ongelooflijk veel respect voor die man, hij heeft zich opgewerkt tot een waanzinnige zakenman en goede artiest, alles klopte. Dat heeft hij allemaal vernacheld. Ik heb natuurlijk absoluut geen respect meer voor zo iemand.”

Bron: Mediacourant / Beeld: Ali B Op Volle Touren

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties